Payroll in de beveiliging:

In de beveiligingsbranche zijn inmiddels bijna 30.000 medewerkers actief. Ten opzichte van het begin van de jaren 80 is dit een verdrievoudiging. De branche is enorm gegroeid de afgelopen jaren. Deze groei laat zich ook zien op het gebied van payroll. Payroll in de beveiliging heeft een enorme vlucht genomen. Steeds meer beveiligingsbedrijven maken gebruik van payroll.

De vraag naar payroll in de beveiliging komt voort uit een aantal onderdelen. De belangrijkste zijn de dat er veel medewerkers werken bij beveiligingsbedrijven en dat deze medewerkers allemaal verschillende en onregelmatige diensten werken. Dit vergt veel van de administratie. Indien u gebruik maakt van payroll in de beveiliging dan worden alle administratieve onderdelen ontzorgt door het payrollbedrijf.

Verschillende CAO’s beveiliging

De beveiligingsbranche kent twee typen cao’s. De Particuliere beveiliging en de evenementen beveiliging. Als u gaat werken met payroll binnen uw beveiligingsbedrijf wilt u natuurlijk wel dat het payroll bedrijf de juiste verloning voor u verzorgt.

Wat zijn de voordelen voor u?

- Volledige flexibiliteit
- Tot 5,5 jaar flexibel in dienst
- U betaalt enkel voor gewerkte uren
- Ontzorging van de administratie
- Geen kosten bij ziekte
- Expertise in toeslagen
- Loonkosten per uur vooraf inzichtelijk

 

Hoe werkt het?

 

Wanneer u gebruik maakt van payroll u gebruik maakt van payroll dan wordt het payrollbedrijf de juridisch werkgever. Het payrollbedrijf draagt de kosten in geval van ziekte en maakt de gewenste flexibiliteit mogelijk. Daarnaast verzorgt het payrollbedrijf een correcte afhandeling van de administratie.
U blijft wel gewoon de dagelijkse leiding houden en stuurt de beveiligingsmedewerkers medewerkers aan. AMER Personeelsdiensten B.V. neemt alle risico’s en afhandeling uit handen

 

AMER Personeelsdiensten B.V. is een landelijk payroll organisatie met ervaring

op het gebied van payrolling voor beveiligingsbedrijven. Voor meer informatie

over onze tarieven, kunt u vrijblijvend een payroll offerte aanvragen.

© 2016 AMER Personeelsdiensten B.V.