Catering

Binnen de horeca wordt de zogenaamde 0-uren overeenkomst vaak toegepast als arbeidsovereenkomst. Deze mag u als horeca ondernemer, volgens de wet, echter maar 6 maanden toepassen. Via een flexibele payroll overeenkomst kunnen wij uw horeca medewerkers gedurende 1,5 jaar payrollen op basis van een 0-uren contract. U betaalt bij een flexibele arbeidscontract bovendien enkel en alleen voor de daadwerkelijke gewerkte uren. Zo heeft u als ondernemer naast flexibiliteit ook een goede controle op de kosten.

AMER Personeelsdiensten B.V. is een landelijk payroll organisatie met ervaring op het gebied van horeca payrolling. Voor meer informatie over onze tarieven, kunt u vrijblijvend een payroll offerte aanvragen.

Door gebruik te maken van de payrolling diensten van AMER Personeelsdiensten B.V. bent u als catering ondernemer geheel ontzorgt van de administratieve rompslomp die voorkomst uit het in dienst nemen van personeel. AMER Personeelsdiensten wordt juridisch gezien de werkgever van uw medewerkers en neemt daarmee ook alle administratieve en wettelijke verplichtingen van u over.

 

 

 

© 2016 AMER Personeelsdiensten B.V.