Over ons

Missie AMER Personeelsdiensten B.V.

AMER Personeelsdiensten B.V. heeft als hoogste prioriteit werkgevers te ontzorgen op het gebied van verlonen van flexibel personeel.
 
AMER Personeelsdiensten B.V. verzorgt de verloning van het personeel goed en voordelig voor de opdrachtgever. Wij nemen de personeels- en loonadministratie van de werkgever over. Ook het risico bij ziekte en verzuim zijn voor onze rekening. Werkgevers hebben bij ons nergens omkijken naar, waardoor zij zich optimaal op hun bedrijf kunnen richten.

Visie AMER Personeelsdiensten B.V.

Onze backoffice beantwoordt altijd snel en accuraat de vragen van zowel opdrachtgevers als werknemers. Alle vragen worden binnen 24 uur opgelost.

Wij verwachten van onze (eigen) werknemers dat zij op de hoogte zijn van de ontwikkelingen op ons vakgebied. Hiervoor krijgen zij de ruimte om zich te blijven ontwikkelen / specialiseren. Daarnaast vinden wij het persoonlijk contact met de opdrachtgevers en werknemers erg belangrijk. Hierdoor is het mogelijk om opdrachtgevers optimaal te ontzorgen en adequaat op zaken in te springen.

Wat doet AMER Personeelsdiensten B.V.

AMER Personeelsdiensten B.V. verzorgt de verloning van flexibel personeel voor diverse bedrijven in Nederland. Daarbij maakt het niet uit of het gaat om tijdelijke contracten, flex- of seizoenswerk of oproepkrachten. Wij stellen passende arbeidsovereenkomsten op en betalen uw personeel altijd op tijd uit. Daarnaast nemen wij bij ziekte of verzuim alle risico’s over en zorgen wij ervoor dat de medewerker weer zo snel mogelijk aan het werk kan.

Als juridisch werkgever zorgt AMER Personeelsdiensten B.V. voor een snelle en correcte afhandeling van alle aspecten die met de arbeidsrelatie te maken hebben. Zowel de opdrachtgever als de werknemer hebben nergens omkijken naar. Op deze manier streven we naar een goede en efficiënte samenwerking tussen onze opdrachtgevers en werknemers.

 

 

© 2016 AMER Personeelsdiensten B.V.